Privacyverklaring


Het onderstaande privacy beleid is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Albers Schilderwerken Hescheweg 23 5342 CE Oss.


Persoonsgegevens die worden verwerkt

Albers Schilderwerken kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Albers Schilderwerken, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Albers Schilderwerken verstrekt.


Bij Albers Schilderwerken kunnen de volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

Waarom Albers Schilderwerken deze gegevens nodig heeft

Albers Schilderwerken verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Daarnaast kan Albers Schilderwerken je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht, bestaande uit: schilderwerkzaamheden en alles wat daar bijhoort.

Hoelang Albers Schilderwerken gegevens bewaart

Albers Schilderwerken bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard als er geen overeenkomst tot stand gekomen is.


Delen met anderen
Albers Schilderwerken verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Albers Schilderwerken worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Albers Schilderwerken gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
Google Analytics
Albers Schilderwerken maakt geen gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van Albers Schilderwerken bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, zonder het adres van je computer (het IP-adres wordt geanonimiseerd), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Albers Schilderwerken te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Albers Schilderwerken heeft hier geen invloed op.
Albers Schilderwerken heeft Google geen toestemming gegeven om via Albers Schilderwerken verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar albersschilderwerken@gmail.com   Albers Schilderwerken  zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Beveiliging en SSL
Albers Schilderwerken neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van  maakt Albers Schilderwerken gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door  Albers Schilderwerken verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via albersschilderwerken@gmail.com
Contact
www.albersschilderwerken.nl  is een website van Albers Schilderwerken en  is als volgt te bereiken: